Γυάλινη Ανοιγόμενη Οροφή

Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή αποτελεί ιδανική λύση για κατοικίες, ξενοδοχεία κήπους ή βεράντες και είναι μια από τις πιο απαιτούμενες επιλογές των πελατών μας και τους επαγγελματίες της φιλοξενίας. Αποτελεί  έναν απλό και πολύ ευέλικτο τρόπο για να αποκτήσουμε χρήσιμο χώρο τόσο στο σπίτι όσο και στην επιχείρησή μας.

Τα κρύσταλλα ανασύρονται αυτόματα με ηλεκτρικά μοτέρ, αποκαλύπτοντας τα δύο τρίτα του ανοίγματος, με ομαλή και ποιοτική κίνηση, προσδίδοντας ακόμα περισσότερα στην αισθητική της κατασκευής. Κάθε κομμάτι της γυάλινης οροφής μπορεί να μαζευτεί ανεξάρτητα, προσφέροντάς τη δυνατότητα να ανοίξει τμηματικά η επιφάνεια κάλυψης. Το μήκος των τραβερσών φτάνει τα 7.5m.

Γυάλινες Οροφές

Στην περίπτωση των ιδιωτικών κατοικιών, που είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κτίριο, οι γυάλινες στέγες αυλών έχουν διαφορετική λειτουργία. Η οροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση του σπιτιού τους χειμερινούς μήνες. Αυτό παρέχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον υπαίθριο χώρο κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού.

Χάρη στα υψηλά επίπεδα μόνωσης, οι γυάλινες οροφές μας για αίθρια σάς επιτρέπουν να επεκτείνετε τη χρήση αυτών των εξωτερικών χώρων όλο το χρόνο.

Κατασκευάζεται με προφίλ αλουμινίου που μπορούν να ανοδιωθούν ή να βαφτούν σε μεγάλη ποικιλία βαφών RAL. Η Ανοιγόμενη Οροφή επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή χρήση πάνελ, μειώνοντας το οπτικό εμπόδιο μεταξύ εσωτερικού και περιβάλλοντα χώρου.

Μέγιστο Μήκος 5m
Μέγιστο Πρόβολος 7m

* Τα 35m είναι η μέγιστη επιφάνεια χρήσης για ένα ενιαίο σύστημα

Find us on You Tube