Γυάλινη Ανοιγόμενη Οροφή

Τα κρύσταλλα ανασύρονται αυτόματα με ηλεκτρικά μοτέρ, αποκαλύπτοντας τα δύο τρίτα του ανοίγματος, με ομαλή και ποιοτική κίνηση.

Η γυάλινη ανοιγόμενη οροφή αποτελεί ιδανική λύση για κατοικίες, ξενοδοχεία κήπους ή βεράντες και είναι μια από τις πιο απαιτούμενες επιλογές των πελατών μας και τους επαγγελματίες της φιλοξενίας. Στην περίπτωση των ιδιωτικών κατοικιών, που είναι ένα εντελώς ξεχωριστό κτίριο, οι γυάλινες στέγες αυλών έχουν διαφορετική λειτουργία. Η οροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση του σπιτιού τους χειμερινούς μήνες. Αυτό παρέχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον υπαίθριο χώρο κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού.

Γυάλινες Οροφές
Γυάλινες Οροφές

Τα κρύσταλλα ανασύρονται αυτόματα με ηλεκτρικά μοτέρ, αποκαλύπτοντας τα δύο τρίτα του ανοίγματος, με ομαλή και ποιοτική κίνηση, προσδίδοντας ακόμα περισσότερα στην αισθητική της κατασκευής. Κάθε κομμάτι της γυάλινης οροφής μπορεί να μαζευτεί ανεξάρτητα, προσφέροντάς τη δυνατότητα να ανοίξει τμηματικά η επιφάνεια κάλυψης. Το μήκος των τραβερσών φτάνει τα 7.5m

Μέγιστο Μήκος 5m
Μέγιστο Πρόβολος 7m

* Τα 35m είναι η μέγιστη επιφάνεια χρήσης για ένα ενιαίο σύστημα