Συστήματα Μπαλκονιού

Γυάλινες Φυσαρμόνικες

Τα συστήματα μπαλκονιού είναι ένα ευέλικτο σύστημα υψηλής αξιοπιστίας και ποιότητας σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών με υψηλή αισθητική και φιλικό στο περιβάλλον.

Παρέχει προστασία από αέρα και βροχή. Με εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο των φύλλων. Η ευελιξία του συστήματος προέρχεται από τον απεριόριστο αριθμό φύλλων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, καθώς και ότι καθένα από αυτά μπορεί να απομονωθεί από τα υπόλοιπα.

Συστήματα Μπαλκονιού
Συστήματα Μπαλκονιού

Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση δίνοντας έναν εντελώς ξεχωριστό τόνο στους χώρους σας με την ανοδιωμένη επιφάνεια αλουμινίου. Κάθε φύλλο διαθέτει άνω και κάτω προφίλ αλουμινίου για να συγκρατείται το κρύσταλλο. Το σύστημα μας δεν απαιτεί πάρκινγκ.

Τα προφίλ αλουμινίου μπορούν να βαφτούν με φυσική ανοδίωση και με βαφή RAL από μια ανεξάντλητη γκάμα χρωμάτων. Η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών επιτυγχάνεται με πολυκαρβονικά ή αλουμινένια εξαρτήματα, ενώ η στεγανοποίηση μεταξύ των πορτών και του τοίχου επιτυγχάνεται με κάθετα εξαρτήματα αλουμινίου τα οποία φέρουν συνθετικό μονωτικό βουρτσάκι.

Κάθε πόρτα κλειδώνει με κλειδαριές ή σύρτες δαπέδου. Οι διαστάσεις των κρυστάλλων μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τη μορφολογία του δαπέδου και όποιες άλλες ιδιαιτερότητες κάθε εγκατάστασης. Κάθε πάνελ είναι αυτόνομο και μπορεί να διαμορφωθεί ως ανοιγόμενη έτσι ώστε να λειτουργήσει σαν είσοδος.

Συστήματα Μπαλκονιού

Find us on You Tube