Πέργκολα Αλουμινίου

Πέργκολα Αλουμινίου όπου ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ρυθμίσει το άνοιγμα της πέργκολας στις επιθυμητές διαστάσεις. Οι περσίδες κατά το άνοιγμα τους λαμβάνουν την θέση των 65° μοιρών και συγκεντρώνονται προς τα πίσω ώστε να αφήσουν άνοιγμα κατά τα 2/3 της πέργκολας. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το επιθυμητό άνοιγμα της πέργκολας μέσω του κοντρόλ. Η πέργκολα έχει την δυνατότητα να στηριχτεί με μεταλλικές αντιρίδες αντί των εμπρόσθιων κολώνων αλουμινίου.

Η πέργκολα αλουμινίου με τις κινητές περσίδες σκίασης διαθέτει περιμετρική στεγανοποίηση. Η ροή των νερών της βροχής γίνεται με ειδικό προφίλ νερό-συλλέκτη με απόλιξη εντός των μπροστινών κολωνών αλουμινίου. Κάτω από την πέργκολα υπάρχει η δυνατότητα να αναπτυχθούν περιμετρικά ηλεκτρικά συστήματα ανασυρόμενων γυάλινων παραθύρων.

Πέργκολα Αλουμινίου
Πέργκολα Αλουμινίου

Πέργκολα αλουμινίου για κατοικίες

Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλο το φάσμα της σκίασης και τις δομικές ανάγκες, εδώ θα βρείτε τα πάντα για την βελτίωση της λειτουργίας της επιχείρησής σας, όλες τις απαντήσεις στις ανάγκες σας, θα δείτε τον εξοπλισμό αλλά και τις τεχνολογίες που αναζητάτε από πρώτο χέρι και θα μπορέσετε να φύγετε από την έκθεση μας με πραγματικές προτάσεις και ιδέες για εισάγετε στην επιχείρησή σας ή την κατοικία σας