Πέργκολα Αλουμινίου

SRF 120N

Κατάλληλη για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, η πέργκολα SRF 120N έχει σχεδιαστεί να προστατεύει από τον έντονο ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή, χάρη στο ενσωματωμένο και εντελώς κρυφό σύστημα αποστράγγισης νερού. Ο σχεδιασμός της προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον, χρωματικά και στατικά. Παρέχεται ευχάριστος φωτισμός στο εσωτερικό της πέργκολας χάρη στο σύστημα φωτισμού LED που είναι ενσωματωμένο στο πλαίσιο της . Η απλότητα λειτουργίας και ο πλήρης αυτοματισμός επιτυγχάνονται μέσω της χρήσης εφαρμογών για smartphone και tablet, επιτρέποντας στον χρήστη να ελέγχει και να ορίζει τη λειτουργία της, ακόμη και από απόσταση.

Πλεονεκτήματα Περσίδων

 • Διογκωμένη πολυουρεθάνη: Στο εσωτερικό των περσίδων τοποθετείται πολυουρεθάνη, η οποία προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση.
 • Οι περσίδες περιστρέφονται καθώς ανασύρονται και τερματίζουν στις 90ο, καταλαμβάνοντας το 1/3 της συνολικής διάστασης.
Πέργκολα Αλουμινίου
 • Άνοιγμα Πέργκολας – Οι περσίδες, όταν η πέργκολα είναι ανοιχτή, καταλαμβάνουν το 1/3 της διάστασης του προβόλου. Τα υπόλοιπα 2/3 είναι το καθαρό άνοιγμα.
 • Μέγιστες Διαστάσεις – Οι μέγιστες διαστάσεις της πέργκολας SRF 120N  είναι: Άξονας: 5.00m – Πρόβολος: 7.00m
  Εάν οι επιθυμητές διαστάσεις για την κάλυψη ενός χώρου είναι μεγαλύτερες τότε υπάρχει η επιλογή συνδυασμού συστημάτων.

Υδρορροή Πέργκολας

Η βιοκλιματική πέργκολα είναι σχεδιασμένη με σκοπό να προσφέρει 100% στεγανότητα. Το νερό κατευθύνεται από τις ειδικά σχεδιασμένα περσίδες προς την πλευρική υδρορροή, έπειτα συνεχίζει καθοδικά και επιταχυνόμενα μέσω της κολώνας στήριξης και τέλος απορρίπτεται στο έδαφος.

Πέργκολα Αλουμινίου

Πιθανοί Συνδυασμοί

Πέργκολα Αλουμινίου
Πέργκολα Αλουμινίου
Πέργκολα Αλουμινίου
Πέργκολα Αλουμινίου

Πρόσθετα Εξαρτήματα

 • Tο πρώτο έξυπνο σύστημα ελέγχου που συνδέει όλο το σπίτι σας. Έξυπνα προϊόντα που κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη, προσφέροντάς
  επιπλέον άνεση και ηρεμία. Αξιοποιήστε στο μέγιστο το σπίτι σας.
 • Με το TaHoma® switch Ξεκινήστε τις αγαπημένες σας καθημερινές συνήθειες με ένα άγγιγμα, χάρη στα 2 πλήκτρα της συσκευής. Το TaHoma Switch σας απαλλάσσει από επαναλαμβανόμενες κινήσεις και προσθέτει νέες δυνατότητες στο σπίτι σας.
 • Με την εφαρμογή TaHoma® ελέγξτε το έξυπνο οικιακό σας σύστημα από το κινητό σας στο σπίτι ή μακριά. Ελέγξτε το επίσης χωρίς να το σκεφτείτε χάρη στη λειτουργία χρονικού προγραμματισμού ή ενός αισθητήρα.
 • Η πιο ολοκληρωμένη λύση για το έξυπνο σπίτι! Συμβατό με προϊόντα της Somfy, των συνεργατών της και των ψηφιακών βοηθών φωνής.  Μπορείτε να προσθέσετε νέα προϊόντα με την πάροδο του χρόνου και να ενεργοποιήσετε εντολές που σχετίζονται με τα σενάρια, για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Πέργκολα Αλουμινίου Πέργκολα Αλουμινίου

Led Type: 5050 IP68 Waterproof LED Strip
Working Voltage: 12V DC
Light Angle: 120°
Power Consumption: 14.4W
Lighting Intensity: 1285 lm

Ηλεκτροστατική βαφή RAL

Πέργκολα Αλουμινίου

+ άλλες χρωματικές επιλογές

Πέργκολα Αλουμινίου